SVI SU VIDELI ŠTA SI MI URADIO! Kija Kockar ponovo PROVOCIRA Slobu i Lunu, objavila VIDEO iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 19:07

"SVI SU VIDELI ŠTA SI MI URADIO!" Kija Kockar ponovo PROVOCIRA Slobu i Lunu, objavila VIDEO iz Zadruge

"Rekla sam!"

Pobednica prve sezone "Zadruge" i bivša pevačica, Kristina Kija Kockar već neko vreme se ne pojavljuje u medijima, ali je sada privukla pažnju jednom objavom na Tviteru.

Ona je podsetimo pobedila u Zadruzi 1 nakon što ju je javno prevario bivši suprug Sloba Radanović, sa Lunom Đogani, sada Miljković, sadašnjom suprugom Marka Miljkovića, sa kojim ima i ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miju.

Kija je objavila video snimak iz "Zadruge 1" u koju je ušla zbog neverstva tadašnjeg supruga. Na snimku se može čuti Kija kako provocira Slobu i njegovu ljubavnicu, a izdvojila je deo gde govori sledeće:

- Svi su videli šta su mi uradio, svi su videli! I pop što nas je venčao, jer gledao na Jutjubu verovatno - pričala je Kockareva, te je uz to dodala opis:

- Rekla sam - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.