SVE ZA LJUBAV! Mladić najlepšim mogućim gestom ODUŠEVIO Srbiju, njegova trudna devojka pamtiće OVO do kraja života! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:05

SVE ZA LJUBAV! Mladić najlepšim mogućim gestom ODUŠEVIO Srbiju, njegova trudna devojka pamtiće OVO do kraja života! (VIDEO)

Ljubav je svuda!

Kad je ljubav, nema prepreka i sve je moguće, pogotovo kada hoćemo da ulepšamo dan onima koje volimo.

A najbolji primer toga došao nam je sa Tvitera, gde je mladić iz Srbije pokazao kako se voli i brine o svojoj lepšoj polovini dok čeka na porođaj.

Mladić iz Srbije, objavio je na društvenoj mreži Tviter snimak nastao ispred jednog porodilišta a na kojem se vidi kako svojoj dragoj koja čeka porođaj dotura voće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to uz pomoć štapa.

Kako je naveo u opisu snimka njegova izabranica je izrazila želju za voćem, što je njemu bilo sasvim dovoljno da se sa kesom istog pojavi ispod prozora sobe u kojoj je bila smeštena pred porođaj, a zatim štapom doturi kesu do drage.

- Trudnica hoće voća. Dobro je da je soba na visokom prizemlju u porodilištu. Brojimo sitno, sitnije - napisao je on kratko.

Trudnica hoće voća. Dobro je da je soba na visokom prizemlju u porodilištu😅brojimo sitno, sitnije… pic.twitter.com/F2jksNxAMz

— Davor Šarić (@Davor__Saric) March 4, 2024

U komentarima koji su nastupili korisnici su pisali svoja iskustva, navodeći kako su "štap i kanap" rešenja uvek u modi kada se radi o ispunjavanju onih malih želja u drugom stanju.

- Ja sam samo pljeskavice donosio kad je moja rodila ćerku - piše u komentaru jedan muž koji se našao u istoj situaciji.

- Imala sam dugačak kanap kojim sam preuzimala kese jer soba gde sam ležala je bila na drugom spratu - kaže jedan srećni tata.

- Moja je tražila trešnje u januaru - bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je oduševio veliki broj tviteraša.

Moramo da spomenemo, da je nakon objavljivanja ovog snimka Davor postao tata jedne lepe devojčice.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.