SVAĐA NE PRESTAJE I Keti Peri napala Tejlor Svift

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA NE PRESTAJE I Keti Peri napala Tejlor Svift

Svađa koja je nastala između Tejlor Svift i Niki Minaž nakon što su objavljene nominacije za MTV video muzičke nagrade, nikako da se stiša. Sada se u nju uključila i Keti Peri.

Tejlor Svift je nominovana u devet kategorija, uključujući i onu za spot godine, što je prilično razočaralo reperku Niki Minaž, koja je očekivala da će njen spot za pesmu "Anakonda" makar ući na listu nominovanih.

Niki je svoje nezadovoljstvo iznela na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tviteru, a Tejlor joj nije ostala dužna.

Međutim, sada se u svađu uključila i Keti Peri, koja sa Tejlor Svift već godinama vodi bitku preko medija.

- Ironija je da jedna žena traži od druge da je ne napada, pogotovu ako ta žena gradi karijeru na napadanju drugih žena - napiala je Keti u tvitu.

Inače, kada je izašla pesma "Bad Blood" mnogi su prokomentarisali kako je Tejlor zapravuo u pesmi opisala problematični odnos sa Keti Peri, najviše zbog toga  što je sama Tejlor u intervjuu za "Rolling Stone" priznala da ju je posvetila "pevačici koja joj je pravi neprijatelj."

Međutim, ni Keti Peri joj nije ostala dužna pa je na tviteru napisala:

 - Pazite se Redžine Džordž u ovčijoj koži - prokomentarisala je ona, aludirajući na lik iz filma "Mean Girls", koji je ostao upamćen po spletkama.

Inače, dve pevačice su donedavno bile u dobrim odnosima, sve dok Keti Peri nije počela da izlazi sa Džonom Majerom, bivšim momkom Tejlor Svift.

Ubrzo nakon toga Keti i Tejlor su počele da se prozivaju preko medija i da jedna drugoj podmeću nogu na svakom koraku, a poslednji primer je i ovaj komentar koji je Peri ostavila na Tviteru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Keti Peri napala Tejlor Svift

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 08:17

Keti Peri se uključila u svađu između Tejlor Svift i Niki Minaž...Nakon što su objavljene nominacije za MTV video muzičke nagrade, žene iz samog vrha muzičkog svijeta ne prestaju da se raspravljaju o tome koja je zaslužila nagradu, ili maker nominaciju za ovu muzičku nagradu...Naime, sve je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.