ŠUTANOVAC NA TVITERU: Spreman sam da vodim beogradski odbor DS (FOTO)

Izvor: S media, 11.Maj.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUTANOVAC NA TVITERU: Spreman sam da vodim beogradski odbor DS (FOTO)

Funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac poručio je danas da je spreman da vodi Gradski odbor Demokratske stranke u Beogradu.

"Spreman sam da vodim Gradski odbor Demokratske stranke Beograd", napisao je Šutanovac na svom Tviter nalogu.

Redovni izbori za predsednika beogradskog odbora DS biće održani 8. juna, a ovog puta će na čelo najvećeg gradskog odbora te stranke neko doći direktnim izborima, odnosno izjašnjavanjem članova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Pravo glasa imaće oko 27.000 članova DS u Beogradu, a da bi izbori uspeli, na njih mora da izađe 30 odsto od tog broja - ako taj uslov ne bude zadovoljen izbori će biti ponovljeni.

Ovo je prvi put od 2000. godine da će se za mesto predsednika najjačeg gradskog odbora DS boriti više kandidata, jer će protivkandidat Šutanovca biti aktuelni predsednik Aleksandar Šapić, piše "Blic".

Sadašnji predsednik beogradskih demokrata Aleksandar Šapić, a pre njega Dragan Ðilas, na čelo beogradskog odbora DS došli su bez protivkandidata.

(S media/Tanjug/Blic)

Foto: Tviter
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.