ŠUMAHER SKINUT SA TRONA: Rekord VIŠE nije u rukama Nemca! Finac je sada NAJBOLJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 14:16

ŠUMAHER SKINUT SA TRONA: Rekord VIŠE nije u rukama Nemca! Finac je sada NAJBOLJI

Sve se dogodilo u Silverstonu.

Mihael Šumaher više nije rekorder u Formuli 1 po broju provezenih krugova. Sada je novi "kralj" Kimi Raikonen.

Finac ima 40 godina i vozi za ekipu Alfa Romea i na poslednjoj trci u Silverstonu povodom 70. godišnjice piste, uspeo da obori rekord Mihaela Šumahera.

RECORD BREAKER 😎

Kimi has now raced more laps than any other driver in F1 history 👀#F170 🇬🇧 #F1 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/2X8NbW8ebF

— Formula 1 (@F1) August 10, 2020

Pošto su Inter i Mančester Junajted izborili plasman u polufinale Lige Evrope, večeras (21.00) se u Gelzenkirhenu za isti cilj bore Šahtjor i Bazel. Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel.

Kimi sada ima 16.845 izvezenih krugova u Formuli 1 i u tome je apsolutni rekorder eminentnog trkačkog takmičenja.

Osim Alfe, Kimi je vozio još za Zauber, Meklaren, Ferari i Lotus. Svetski šampion postao je 2007. godine, kao vozač Ferarija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Sevastjanova ruska gimnastičarka 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordne saobraćajne gužve zabeležene u Francuskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Imaju problem....Francuska je zabeležila rekordne saobraćajne gužve, a kolone vozila u celoj zemlji bile su duge 820 kilometara i to na temperaturi od oko 40 stepeni Celzijusa, javlja AFP...Sweltering #France posts #traffic jam record https://t.co/66A8TfsoeN #Sharjah24 pic.twitter.com/h7eVG1FSKv..—...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.