STRAVIČNA DETONACIJA! Velika eksplozija u NAFTNOJ RAFINERIJI! Vatra kulja na sve strane, ne zna se IMA LI MRTVIH! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA DETONACIJA! Velika eksplozija u NAFTNOJ RAFINERIJI! Vatra kulja na sve strane, ne zna se IMA LI MRTVIH! (FOTO/VIDEO)

Od siline eksplozije zgrade i kuće su se tresle!

Uznemirujuća eksplozija odjeknula je u rafineriji nafte "Irving" u kanadskoj provinciji Nju Brunzvik, a na društvenim mrežama su osvanuli snimci iz kojih se vidi kako kulja veliki crni dim i vatra.

This happening right now, massive explosion and fire at Irving oil refinery. pic.twitter.com/tucyb5K65S

— Ian Hutchison (@saintjohn601) October 8, 2018

Građani su detonaciju opisali da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma uzniermujuća i da su se zgrade i kuće zatresle od siline eksplozije.

- Osetili smo kao da se cela zgrada drma levo-desno, sve se iznenada pomerilo - izjavio je jedan meštanin koji živi blizu rafinerije.

Residents report major explosion at Irving Oil Refinery around 10 this morning. This shot from the other side of the Courtney Bay Causeway some distance away @Global_NB pic.twitter.com/3I4t0xVFXV

— Andrew Cromwell (@Andrew_GlobalSJ) October 8, 2018

Very serious fire currently underway at the Irving Oil Refinery. pic.twitter.com/te8X4Xl6Tw

— Julia Wright (@thewrightpage) October 8, 2018

Veliki dim se nadvio, a od jačine eksplozije izbio je i požar. Nadležni kažu da prate situaciju.

#BREAKING Explosions Reported At Largest Oil Refinery In Canada https://t.co/NaEXb8y6cF pic.twitter.com/ZQKLvfIC9N

— News This Second (@NewsThisSecond) October 8, 2018

- Potvrđujemo da se dogodio incident - naveli su iz ove rafinerije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U KANDI Nakon praska izbio masivni požar u rafineriji nafte

Izvor: Blic, 08.Okt.2018

U rafineriji nafte kompanije "Irving" u Sent Džonu, u kanadskoj pokrajini Nju Bransvik, danas je došlo do eksplozije i požara, navode stanovnici tog grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.