SRBIN HARA BUNDESLIGOM: Filip Kostić ponovo u timu kola (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 13:39

SRBIN HARA BUNDESLIGOM: Filip Kostić ponovo u timu kola (FOTO)

Postigao gol u duelu sa Štutgartom.

Filip Kostić obeležio je vikend u Bundesligi, što mu je ponovo donelo mesto u timu kola po izboru "Sportšaua".

Njegovom Ajntrahtu nije uspelo da pobedi Štutgart, bilo je 1:1, a Kostić je postigao gol za izjednačenje u 69. minutu. Prethodno, u 55. mu je poništen pogodak za vođstvo Ajntrahta, koji je četvrti u Bundesligi.

Dürfen wir vorstellen? Unsere Elf des Tages am 24. Spieltag. 👇 @FCBayern @FCAugsburg @tsghoffenheim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @bayer04fussball @VfB @HerthaBSC @DieRotenBullen @Eintracht pic.twitter.com/rGC7KETkZO

— Sportschau (@sportschau) March 8, 2021

Kada su u pitanju asistencije, Kostić je drugi u Budnesligi sa 10 asistencija, koliko ima i Kimih, sa 11 je neprikosnoven za sada Tomas Miler. Filip je  pride postigao i tri gola.

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

Kostić je povezao čak sedam utakmica u kojima je bio akter kod pogotka, kod ukupno čak 10 pogodaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.