Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2020, 10:29

SRAMOTA: Ovako izgleda grob čuvenog srpskog glumca (FOTO)

Naš čuveni glumac Milan Srdoč, koji je ostavio veliki trag na u jugoslovenskom pozorištu i filmu, potpuno je zaboravljen, a o tome najbolje svedoči stanje u kom se nalazi njegov grob.
Simpatični komičar je živeo skromno, a ljudi su ogorčeni da posle smrti 1988. godine nije dobio zasluženu slavu.
Umesto toga, njegov grob je potpuno zaboravljen, nije poput nekih svojih kolega sahranjen u Aleji zaslužnih građana, što i te kako pogađa pojedine građane, prenosi Direktno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Grob Milana Srdoč… A nekima Aleja… pic.twitter.com/P83TSV8gF9
— Novobeogradjanin (@N_Beogradjanin) August 14, 2020

Tome u prilog svedoči i objava na Tviteru, gde se jedva nazire grob čuvenom Milana Srdoča, ispod čega je ostavljen jasan komentar:
– Grob Milana Srdoča… A nekima Aleja – glasila je poruka na Tviteru.
– Meni je veća sramota da ćerka i unuk koji žive u ogromnom stanu u Vuka Karadžića, koji im je ostavio, nisu ocu i dedi podigli spomenik. Očigledno da ni ne obilaze grob – bila je samo jedna od reakcija nezadovoljnih tviteraša.
Najbolji srpski glumci tokom prethodnih 50 godina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.