ŠOK TERAPIJA: Velika promena u Almeriji, šta će na ovo reći Umar Sadik (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 18:15

ŠOK TERAPIJA: Velika promena u Almeriji, šta će na ovo reći Umar Sadik (FOTO)

Primera sve dalja.

Mršava dva boda u poslednja četiri kola, kao posledica dva remija i dva poraza, uslovila su da Almerija uruči otkaz Hose Manuel Gomes.

Espanjol je nedostižan ima 12 bodova više, Majorka duplo manje, što je veoma teško stići i prestići u preostalih šest kola za direktan plasman u Primeru, Umara Sadika i drugova.

🏟🤝 Mohamed El Assy welcomes Rubi in the Estadio de los Juegos Mediterráneos.#udalmería pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/2Foj6rFAae

— UD Almería (@UDAlmeria_Eng) April 28, 2021

Zato su se u Almeriji odlučili sa šok terapiju. Iako se pominjao i Miroslav Đukić, za novog trenera izabrali su Daona Sisliju Rubija koji će debitovati za vikend protiv Ovijeda.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Kako su objasnili u Almeriji, Rubi je izabran zato što je Uesku doveo do Primere, što je Espanjol izveo u Evropu, pa zna sve ono što je potrebno crveno-belima do kraja sezone, a to je promocija u elitni rang, bilo direktnim putem ili kroz baraž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.