SLAVNU PEVAČICU (25) PRONAŠLI MRTVU! Cela nacija u SUZAMA, užasna sudbina VELIKE ZVEZDE muzike i filma

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVNU PEVAČICU (25) PRONAŠLI MRTVU! Cela nacija u SUZAMA, užasna sudbina VELIKE ZVEZDE muzike i filma

Bila je deo čuvene grupe.

Poznata K-pop (koreanski pop) zvezda Sali je pronađena danas mrtva u svojoj kući u Sudžeong-gu. Pevačicu je pronašao njen menadžer pošto mu ona nije odgovarala na pozive.

Sali, kojoj je pravo ime Čoi Džin-Ri je pauzirala svoju pevačku karijeru 2014. godine posle žestokih kritika, vređanja i uznemiravanja koje su joj upućene preko interneta.

Korean singer and actress Sulli passed away Monday. She was 25. pic.twitter.com/M4vphGOLLo
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— ABS-CBN News (@ABSCBNNews) October 14, 2019

Ona je takođe i bila zapažena glumica, a šou biznisom je počela da se bavi sa 11 godina kada je igrala glavnu ulogu u poznatoj korejskoj seriji Balada o Seodongu.

Rest In Peace #Sulli

😭😭 pic.twitter.com/zB8GpApeQS

— KIMKIM (@KIMKIM_SSI) October 14, 2019

Najpoznatija je ipak bila kao članica korejske i svetske senzacije f(x), sa koleginicama Viktorijom, Amber, Lunom i Kristal. Njihovi hitovi koji su osvojili srca fanova širom sveta su Pinocchio, Electric shock i Hot summer.

Tačan razlog njene smrti je za sada nepoznat.

Misteriozni sindrom "K": Kako je jedan lekar IZMISLIO BOLEST i spasio ljude SIGURNE SMRTI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlada pevačica pronađena mrtva, policija sumnja na samoubistvo

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2019

K-pop pevačica Sulli, bivša članica grupe f(x) pronađena je mrtva u svom domu u Seongnamu. Imala je 25 godina. Policija veruje da je u pitanju samoubistvo, ali i dalje nema zvaničnih informacija. Novine The Korea Herald izveštavaju da je Sulli, čije je pravo ime Choi Jin-ri pronašao menadžer....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.