SCENA JE SPREMNA: Milan na Tviteru objavio moćnu sliku Marakane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2021, 19:52

SCENA JE SPREMNA: Milan na Tviteru objavio moćnu sliku Marakane (FOTO)

Gigant sa San Sira u Beograd nije došao na izlet.

Samo nekoliko sati pred početak duela između Crvena zvezde i Milana, Rosoneri su na svom zvaničnom Tviter profilu objavili sliku našeg najvećeg stadiona.

Arsenal nikako kroz Premijer ligu ne može do Lige šampiona, pa mu je Liga Evrope sada prioritet. A večeras (21.00) u prvom meču 1/16 finala gostuje Benfiki, koja ne blista. Kvota na dvojku je 2,35, kec je 3,05, a iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Benfika - Arsenal.

Naime, uz prelepu fotografiju popularne Marakane stajao je opis koji jasno stavlja do znanja da gigant sa San Sira nije došao na izlet u Beograd.

- Scena je spremna - pisalo je u objavi FK Milan na zvaničnom Tviter profilu.

Podsetimo, meč šesnaestine finala Lige Evrope počinje od 18.55.

🌇 The stage is set 🔴⚫#FKCZACM #UEL #SempreMilan pic.twitter.com/Wb2RIemQJN

— AC Milan (@acmilan) February 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.