Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2023, 21:38

Ronaldo zasenio Georginu na proslavi njenog 29. rođendana, nije mogla da sakrije frust (VIDEO)

Verenica Krstijaana Ronalda Georgina Rodrigez proslavila je 29. rođendan, ali čini se da zabava nije izgledala onako kako je zamišljala.
Naime, Georgina i Ronaldo nisu zajedno ušli u luksuzni restoran gde je organizovana proslava.
Georgina Rodríguez se dirige a un restaurant, junto con sus hijos y Cristiano Ronaldo para celebrar su cumpleaños 29 en Riyahd pic.twitter.com/BlYVEf2hPo
— Blue (@BlueboyCR7) January 28, 2023

Prvo je ušla Georgina s decom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << s ozbiljnim izrazom na licu, a Portugalac je ušao s prijateljima. A dok su ulazili u restoran, svi su fotografisali Ronalda te potpuno ignorirsali Georginu.
Nakon večere stotine obožavatelja dočekale su Ronalda ispred restorana, a Georgina je ponovno pala u drugi plan.
La foule qui attendait Cristiano Ronaldo à sa sortie du restaurant, incroyable pic.twitter.com/ZDkkQjqoGK
— 𝗔𝗰𝘁𝘂 𝗖𝗥❼ (@ActuCR7_) January 27, 2023

Georgina još nije otkrila šta je dobila od svog zaručnika za rođendan, a ona je njemu ovoga Božića poklonila skupoceni Rolls-Royce.
Ronaldo već ima petoro dece i čitavo bogatstvo namenjeno surogat majkama da rađaju njegove kopije
Izvor: Index

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.