Ronaldo: Da sam igrao pored Nejmara i Robinja, ne bih se povukao

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Da sam igrao pored Nejmara i Robinja, ne bih se povukao

Dva dana nakon što je i definitivno okačio kopačke o klin, Luis Nazario da Lima Ronaldo je rekao da se verovatno ne bi povukao da je imao prilike više da igra sa supertalentovanim Nejmarom i Robinjom.

"El Fenomeno" je u sredu protiv Rumunije imao tri prilike da zatrese mrežu u poslednjem nastupu u karijeri, sve nameštene od strane Nejmara i Robinja.

Ronaldo je posle meča imao samo reči hvale za prvotimca Santosa.

"Da sam imao sreće da igram zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Nejmarom i Robinjom u napadu, verovatno se ne bih povukao ovako rano", napisao je Ronaldo na svom Tviteru.

Nejmar nije ostao nem na pohvale od legendarnog napadača.

"Bilo mi je veoma uzbudljivo da se nađem na terenu pored njega. Velika je odgovornost zameniti Ronalda, on je genije, fenomen, superstar i nadam se da ću ostvariti barem delić onog što je on učinio", rekao je Nejmar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.