Ronaldinjo potpisao za mali urugvajski klub, ili ipak nije?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo potpisao za mali urugvajski klub, ili ipak nije?! (foto)

Prvo je kao bomba odjeknula vest, ali onda su se pojedini setili koji je danas dan.

Mali klub iz Urugvaja Rasing objavio je na svom Tviteru da je postigao dogovor sa Ronaldinjom i da će se Brazilac preseliti u Montevideo.

U prvom trenutku, ova vest je odjeknula kao prava bomba u fudbalskoj javnosti u Južnoj Americi pošto je Rasing mali klub koji igra na stadionu kapaciteta 8.500.

Međutim, mnogi su se ubrzo setili da je danas Dan nevinih (Dia >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << de los Inocentes) koji se u hispanskoj kulturi obeležava kao prvi april u ostatku sveta.

Dakle, ovo je ipak bila ''prvoaprilska'' i to veoma uspešna šala.

¡Bienvenido Ronaldinho! El jugador formará parte del cervecero durante el próximo torneo Clausura. pic.twitter.com/zwqNrbLPdX

— Racing Club de Mdeo (@RacingClubUru) December 28, 2015
Pogledaj vesti o: Twiter,   Montevideo,   Prvoaprilske šale

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.