Rompej čestitao Merkelovoj na pobedi demohrišćana

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rompej čestitao Merkelovoj na pobedi demohrišćana

Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej čestitao je nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na pobedi njene Hrišćansko-demokratske unije na današnjim parlamentarnim izborima u Nemačkoj.

"Čestitam Angeli Merkel na izbornim rezultatima. Radujem se nastavku bliske saradnje", napisao je Van Rompej na svom nalogu na "Tviteru", na engleskom i nemačkom jeziku.

Merkelovoj je prethodno čestitaoi francuski predsednik Fransoa Oland.

Prema preliminarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezultatima, demohrišćani kancelarke Merkel su danas dobili 42,5 odsto glasova, što je više u poredjenju sa 41,6 odsto glasova koliko su ukupno osvojile levičarske partije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland čestitao Merkelovoj

Izvor: Akter, 22.Sep.2013

Francuski predsednik Fransoa Oland čestitao je nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na pobedi Hrišćansko-demokratske unije na parlamentarnim izborima u Nemačkoj

Nastavak na Akter...

Dačić čestitao Merkelovoj na pobedi

Izvor: B92, 23.Sep.2013, 15:31

Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić čestitao je danas nemačkoj kancelarki Angeli Merkel pobedu na izborima u Nemačkoj..."Uveren sam da ćemo nastaviti da unapređujemo odnose dve zemlje, jer je Nemačka jedan od najvećih političkih i ekonomskih partnera Srbije", naveo je Dačić u čestitki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.