Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rita Ora se izblamirala na Tviteru

Pevačica Rita Ora još jednom je imala peh kada je u pitanju njena muzika. Nakon što joj je bivši dečko Kalvin Haris zabranio da izvodi pesmu koju je on producirao, fanovi na Tviteru su joj okrenuli leđa, pa je pitanje da li će se u ponedeljak pojaviti najavljivana nova pesma.

Rita je na Tviteru postavila tvit u kome je napisala da će ukoliko dobije 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << retvitova premijerno emitovati svoj novi singl u ponedeljak. I taman kada je mislila da će sve poći kako treba Riti su fanovi potpuno okrenuli leđa.

Naime, do sutradan samo je 2.000 pratilaca retvitovalo je njenu poruku. Zbog ovog poražavajućeg broja ona je brže bolje uklonila ceo post sa ove društvene mreže i rekla kako joj je profil na Tviteru bio hakovan.

Pevačica je napisala da joj je neko upao na profil i pisao da će objaviti njenu novu pesmu na kojoj ona vredno radi već duže vreme i zaključila da će pesma izaći kada ona bude spremna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.