Rijana ponovo ušla u istoriju VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 22:19

Rijana ponovo ušla u istoriju VIDEO

Selena Gomez je kraljica Instagrama, kao najpraćenija žena na svetu na toj društvenoj mreži sa 410 miliona pratilaca, ali na Tviteru je situacija ipak drugačija.

Kako podaci govore, nova kraljica Tvitera je Rijana.

Nju trenutno prati nešto manje od 135 miliona pratilaca, što je svrstava na četvrto mesto u ukupnom poretku, nakon Ilona Maska, Baraka Obame i Džastina Bibera.

Na Rijanin prodor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ka vrhu liste svakako su uticala dva događaja – nedavni nastup na Superboulu i potvrda nove trudnoće, mada fanovi najviše žele da čuju njen novi album.

Šesti najpraćeniji korisnik Tvitera je Kristijano Ronaldo, zatim je tu Tejlor Svift, a i Arijana Grande je skoro uvrštena u prvih 10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.