Rijana je loš uzor mladima!

Izvor: S media, 28.Jan.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana je loš uzor mladima!

Rijana se našla na udaru kritike medija nakon što je na svom "Tviter" profilu prijatelju odgovorila koristeći psovke. Američki reper Ket napisao joj je da ga je gledanje crtaća u kojem se pojavljuje veliki crveni pas podsetilo na nju, iako ne zna zašto.

Rijana mu je odgovorila:

- Umirem od smeha, i nazvala ga "cock", pogrdnom engleskom rečju za muški polni organ.

Majli Sajrus je zvezda sa najgorim uticajem!

Dežurni dušobrižnici odmah su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je napali jer tim "prostim činom", kažu, loše utiče na gomile mladih koji je prate na toj društvenoj mreži. Nedavno je pevačica na "Tviteru" skupila više od tri miliona "prijatelja" čime se i sama pohvalila.

- Tri miliona. Uzdravlje svakome od vas, napisala je.

I ranije su je nazivali lošim uzorom jer je ostala u vezi s Krisom Braunom nakon što ju je pretukao, kao i zbog tetovaže sa pištoljem koju ima ispod ruke.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIJANA JE PROSTAKUŠA

Izvor: Kurir, 29.Jan.2011, 17:40

LOS ANĐELES - Rijanini (22) obožavaoci nisu bili baš oduševljeni kada su na njenom "Tviter" statusu pročitali vulgarnu poruku za repera Keta...Naime, američki reper nedavno je pevačicu uporedio sa psom iz jednog crtaća, a ona mu je uzvratila "vulgarnim statusom"...- Umirem od smeha, Ket, ti mala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.