Ricky profesor španskog u seriji “Glee”

Izvor: Tracara.com, 08.Jan.2012, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ricky profesor španskog u seriji “Glee”

Sem što se (ne)ženi, latino lepotan Ricky Martin vredno radi, ali ne na novom albumu, već na novim epizodama višestruko nagrađivane serije Glee.Naime, Ricky je nedavno potpisao ugovor za ulogu profesora španskog jezika u seriji Glee, a u petak su počeli sa snimanjima. Zgodni tata svoje pratioce na Twitteru obradovao je fotkom na kojom je zajendo sa glumačkom ekipom popularne serije uz kratak komentar 'Prvi dan'.Šuška se da će se u epizodama koje se sada snimaju pojaviti nekoliko poznatih muzičara - pominju se imena Gloria Estefan i repera Pitbulla.Koga od poznatih muzičara biste vi voleli da vidite u seriji Glee?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Riki Martin glumi profesora u seriji

Izvor: Svet, 08.Jan.2012

Latinoamerička pop zvezda Riki Martin, koji je nedavno potpisao ugovor za ulogu profesora španskog jezika u popularnoj muzičkoj seriji “Glee”, počeo je u subotu sa snimanjem. Četrdesetogodišnji pevač je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter postavio fotografiju na kojoj je zajedno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.