Redizajniranje Twitter sajta

Izvor: ITsvet.com, 14.Avg.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redizajniranje Twitter sajta

Pre nekoliko dana Twitter je prestao sa korišćenjem starog interfejsa, ovaj sajt za mikro blogove predstavio je delimično redizajniranu verziju njihovog Web sajta. Dve nove karakteristike koje su predstavljene imaju za cilj da pomognu korisnicima da pronađu na sajtu ono što ih najviše interesuje. Izmene su nastale kao sledeći logični korak nakon odbacivanja starog interfejsa koji je jedno vreme bio dostupan zajedno sa novim interfejsom koji je predstavljen prošle jeseni. Redizajn se fokusira na dve nove karakteristike, pojednostavljeni način saznavanja onoga što je u toku i pregled odgovora na objavljeni tekst.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Redizajniranje "Tviter" sajta

Izvor: S media, 14.Avg.2011

"Tviter" predstavio redizajniranu verziju svog Veb sajta, koja prema rečima dizjnera omogućuje da korisnici lakše pronađu ono što ih najviše interesuje. ..Pre nekoliko dana "Tviter" je prestao sa korišćenjem starog interfejsa. Ovaj sajt za mikro blogove predstavio je delimično redizajniranu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.