Razmišlja da ide kod Tarota: Brena misli da joj je neko poželeo nesreću!

Izvor: Svet, 04.Okt.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmišlja da ide kod Tarota: Brena misli da joj je neko poželeo nesreću!

Srpski vidovnjak i tv zvezda Milan Tarot jednom prilikom napisao je na svom Twitter profilu da je folk zvezdu Lepu Brenu neko prokleo.
- Na Lepu Brenu je bačena kletva i to odavno, a znam tačno i ko pod kojim imenom i prezimenom, ali pošto ne veruje u te stvari, neću joj reći - napisao je Milan.
Nakon što se pre nekoliko nedelja okliznula i slomila obe ruke, Lepa Brena misli da u tome ima istine i da razmišlja da ga poseti.
- Da znate da je u pravu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nisam verovala u priče o bacanju kletvi, ali sad kad premotam film i setim se kako se sve dogodilo, čini mi se da ima nečeg. Verujem da kao što postoje ljudi koji drugima misle i žele dobro, ima i onih koji vam žele loše. I meni je možda neko poželeo nesreću. Razmišljam da pozovem Tarota ili da odem kod njega - rekla je Brena.
Izvor: Naše novine
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.