Razbojnici udarili Alija, pretili mu nožem i opljačkali ga

Izvor: B92, 14.Maj.2020, 08:47

Razbojnici udarili Alija, pretili mu nožem i opljačkali ga

Nepoznati huligani napali su i opljačkali zvezdu Totenhema – Dele Alija.

Kako prenose ostrvski mediji, razbojnici su upali u stan engleskog reprezentativca nanevši mu lakše telesne povrede.

Aliju, njegovom bratu, kao i njihovim devojkama, huligani su pretili nožem, a u jednom trenutku Dele je zadobio udarac u lice jer nije želeo da dâ skupocen nakit.

Usledile su pretnje i nepoznati razbojnici su kuću napustili sa satovima i nakitom.

"Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svima na porukama. Užasno iskustvo, ali smo sada svi dobro. Zahvalan sam na podršci", napisao je Ali na Tviteru.

Dvojica huligana napustila su kuću i pobegla u nepoznatom pravcu. Ubrzo je stiglo i saopštenje policije.

"Policija je alarmirana negde 35 minuta iza ponoći u sredu 13. maja, u pitanju je bila prijava pljačke na adresi Barnet. Dva muškarca su upala na posed i ukrala nakit i satove, pre nego što su pobegli. Vlasnik kuće, momak u dvadesetim godinama, pretrpeo je lakše povrede lica posle napada. Nije bilo potrebe da mu se ukaže lekarska pomoć", piše u saopštenju.

Istraga je u toku, a ovo nije prvi put da se fudbaleri u Engleskoj nalaze na meti pljačkaša.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.