Radulović: Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga

Izvor: RTS, 20.Feb.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da to što su tri poslanika napustila pokret nije iznenađenje i da im već mesec dana "jedna kampanja rovari po stranci".
Radulović je agenciji Beta rekao da su tokom vikenda imali sastanke sa odborima i da su znali da će se to desiti, ali da se pokret konsolidovao i da su spremni za predstojeće izbore.

"Mi smo to očekivali, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imali smo seriju sastanaka sa odborima tokom vikenda, znali smo da će se to desiti. Po organizaciji nam rovare već duže od mesec dana, i to jedna od kampanja. To će morati sada da prestane", rekao je Radulović.
On, međutim, nije želeo da otkrije ko su ti koji rovare po stranci i najavio da će o tome sutra govoriti na konferenciji za novinare.
Raulović je odbacio tvrdnje poslanika koji su napustili pokret, da se rukovodstvo samo deklarativno zalaže za principe demokratije i transprentnost.
"Svi koji su nezadovoljni, izmišljaju neke razloge. To naravno nije tačno. Neću ništa kazati o samim poslanicima, na njima je da brane svoje preletanje, želimo im sve najlepše i neka idu tamo gde im je srce", rekao je Radulović. 
"Kome srce nije u DJB, ne treba da truje DJB zbog toga. Treba da ode tamo gde mu je srce i da svoj doprinos. Trovanje nije doprinos", naveo je Radulović ranije danas na Tviteru.
On je naveo i da su krajem prošle sednice i tokom vikenda predstavnici DJB-a održali sastanke i dogovorili strategiju, koju će objaviti sutra, dok će sve odluke o izborima doneti na Skupštini stranke 4. marta.
DJB i poslanički klub DJB napustili su poslanici Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović, zbog toga što su, kako su naveli, "uzaludna sva nastojanja da se organizacija ustanovi na principima demokratije i transparentnosti".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radulović: Kome srce nije u Dosta je bilo...

Izvor: B92, 20.Feb.2017

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović napisao je na svom nalogu na Tviteru da je tokom vikenda taj pokret napustilo nekoliko funkcionera...On je rekao da su pokret napustili oni "kojima srce nije u DJB, već na drugom mestu" i da im pokret želi sve najbolje..."Kome srce nije u DJB, ne treba da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.