RVAČ: Lenoks Luis kritikovao Klička

Izvor: Kurir, 07.Okt.2013, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RVAČ: Lenoks Luis kritikovao Klička

Bila je to kombinacija boksa i rvanja. Vladimir nije boksovao kao šampion, iako je hteo da nokautira Rusa. „Osloni se na mene“ bila je poslednja pesma koja je svirala na Kličkovom ajpodu - napisao je Luis na Tviteru

Dosadno za gledanje.

Bivši svetski šampion u teškoj kategoriji Lenoks Luis (48) kritikovao je sadašnjeg najboljeg boksera na svetu Vladimira Klička (37) posle njegove pobede nad Aleksandrom Povjetkinom (34).

Ukrajinac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobio Rusa jednoglasnom sudijskom odlukom (tri puta po 119:104) i tako odbranio pojaseve u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Englez smatra da Kličko nije pobedio onako kako bi to trebalo da čini šampion.

- Bila je to kombinacija boksa i rvanja. Vladimir nije boksovao kao šampion, iako je hteo da nokautira Rusa. „Osloni se na mene“ bila je poslednja pesma koja je svirala na Kličkovom ajpodu - napisao je Luis na Tviteru, aludirajući na rvačke zahvate ukrajinskog boksera u meču s Povjetkinom.

Pored Luisa, zbog rvanja je Klička kritikovao još jedan bivši šampion, Ruslan Čagajev (34).

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.