RONALDU STIŽE PAKLENO POJAČANJE: Juventus dovodi ZVEZDU Premijer lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2020, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDU STIŽE PAKLENO POJAČANJE: Juventus dovodi ZVEZDU Premijer lige!

Stara dama se ne šali.

Brazilski reprezentativac Vilijan neće sigurno produžiti ugovor sa Čelsijem i u letnjem prelaznom roku napustiće Stamford Bridž.

Vilijanu na kraju sezone ističe ugovor sa Plavcima i ne pomišlja da ga nastavi, a kao prvi kandidat za njegovo dovođenje pominje se šampion Italije Juventus!

Juve, Willian può arrivare a zero: La Juventus tiene d'occhio il mercato dei parametri zero. Tra questi... https://t.co/MWLB49ilNr pic.twitter.com/8VGYf0lxWv
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— sportlive (@sportli26181512) March 16, 2020

Marina Granovskaja ne želi da Brazilcu (31) ponudi ugovor na još tri godine, iako menadžer Frenk Lampard ima suprotno mišljenje, pa postoji velika mogućnost da iskusni vezista od leta obuče crno-beli dres.

Fabio Paratići je već stupio u kontakt sa Vilijanovim agentom, a konkurenciji Staroj dami prave londonski rivali Arsenal, Totenhem i šampion Bundeslige Bajern iz Minhena.

Podsetimo, Vilijan je došao u Čelsi u leto 2013. godine iz Anžija za 35.000.000 evra. U tom periodu je upisao 329 mečeva za Plavce i po 59 puta bio strelac i asistirao kod golova bivšeg šampiona Premijer lige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.