RAT ZBOG NOVAKA I ZVEREVA: Beker nazvao Kirjosa PACOVOM, Australijanac ga izvređao za sve pare – HAOS na Tviteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 14:04

RAT ZBOG NOVAKA I ZVEREVA: Beker nazvao Kirjosa PACOVOM, Australijanac ga izvređao za sve pare – HAOS na Tviteru

Nepristojna polemika.

Boris Beker je ušao u rat na društvenim mrežama sa Nikom Kirjosom. Poznato je da je kontroverzni Australijanac prvo udario po Novaku Đokoviću zbog organizovanja Adrija tura na kojem je došlo do zaražavanja korona virusom među učesnicima, a onda je opleo i po Aleksanderu Zverevu koji se provodio na dnevnoj žurci u Nemačkoj po dolasku iz Zadra.

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Barselona – Atletiko.

Beker je stao u zaštitu tenisera sa kojima je u dobrim odnosima, iako nije konkretno pominjao Novaka i Aleksandera.

- Ne volim miševe! Svako ko kritikuje kolege sportiste nije moj prijatelj! Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas – napisao je Beker na Tviteru.

Usledio je brutalan odgovor Australijanca.

- Zaboga Borise, ne takmičim se i ne želim nikoga da bacim vukovima. Globalna je pandemija i ako je neko idiot kao Saša i uradi to što je uradio, naravno da ću ga prozvati. Jednostavno je.

Nemac je nastavio polemiku.

- Svi živimo u doba pandemije zvane COVID-19. Strašno je, virus je ubio toliko ljudi... Trebalo bi da zaštitimo porodice i voljene, pratimo instrukcije, ali i dalje ne volim pacove - kategoričan je Beker.

We all live in the pandemic called #Covid_19 ! It’s terrible and it killed to many lives...we should protect our families/loved ones and follow the guidelines but still don’t like #rats @NickKyrgios @farfetch

— Boris Becker (@TheBorisBecker) June 30, 2020

Kirjos je “poludeo”.

- Pacove ? Za to što smatram nekog odgovornim? Čudan način da misliš, šampione, ja samo vodim računa o ljudima. A kad imaš gusku koja ide okolo i maše rukama, normalno da ću da kažem nešto.

Ni to nije bilo sve od strane Kirjosa.

- Boris Beker je veća gluperda nego što sam mislio. Može da pogodi volej, ali očito nije baš "najoštriji alat u šupi" - napisao je Australijanac.

U polemiku su se uključili brojni navijači širom sveta i dodatno dosolili polemiku koja će verovatno trajati i narednih sati...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.