RASKOL U OPOZICIJI NA SVKOM ĆOŠKU! Maršićanin RAZVALIO Jeremića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKOL U OPOZICIJI NA SVKOM ĆOŠKU! Maršićanin RAZVALIO Jeremića

Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Dragan Maršićanin žestoko je na svom profilu na Tviteru isprozivao šefa Narodne stranke i jednog od lidera Saveza za Srbiju Vuka Jeremića

Maršićanin se istakao da mu Vuk Jeremić neće određivati da li je on u opoziciji ili nije, te da on nije kvalifikovan za to.

- Neće mi, vala, Jeremić određivati da li sam u opoziciji ili nisam. Njegov certifikat mi ne treba, ne vredi pišljiva boba. Marš u Brisel? - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on.

E neće mi, vala, Jermić određibati da li sam u opoziciji ili nisam! Njegov certifikat mi ne treba, ne vredi pišljiva boba.

M'rš u Brisel?

— Dragan Maršićanin (@marsicanin_d) February 9, 2019

Na opasku drugih korisnika ove društvene mreže, kako je Jeremić ponajmanje zlo od ostalih opozicionih lidera, Maršićanin je još žešće reagovao.

- Pre sam ja kvalifikovan da mu izdam certifikat kvazipatriote.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.