Ptičija perspektiva - Origijev gol Evertonu iz ovog ugla deluje još luđe! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ptičija perspektiva - Origijev gol Evertonu iz ovog ugla deluje još luđe! (video)

Sigurni smo da navijači Liverpula neće odbiti priliku da Origijev gol odluke iz "Mersisajd" derbija pogledaju iz novog ugla.

Gol kojim je Divok Origi doneo Liverpulu trijumf u šestom minutu nadoknade "Mersisajd" derbija spada u red onih koji će obeležiti sezonu.

"Redsi" su zadržali korak za Mančester sitijem i nada da mogu do titule postala je još jača nakon "ludačkog" trijumfa nad gradskim rivalom.

Pisalo se od ponedeljka o samom golu, a Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je večeras na Tviteru omogućio ljubiteljima fudbala da ga vide iz "ptičije perspektive".

Ne sumnjamo da će navijači Liverpula želeti da vidi Origijev gol iz novog ugla, a reklo bi se da iz ove perspektive deluje još neverovatnije.

THIS angle of @DivockOrigi's dramatic Merseyside derby winner!! 😍🔥 pic.twitter.com/3mU9jb0Vzw

— Liverpool FC (@LFC) 05. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.