Ptičica je odlepršala, Tviter promenio logo – i to je tek početak (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2023, 13:19

Ptičica je odlepršala, Tviter promenio logo – i to je tek početak (FOTO)

Vlasnik popularne društvene mreže Twitter već nekoliko puta je najavljivao da će prepoznatljivi logo plave ptičice biti zamenjen, što se sada i dogodilo.
Naime, stari logo koji je bio zaštitni znak od Tvitera od 2006. godine odlazi u istoriju, a velikom broju korisnika se već pojavio znak X kada uđu na mrežu.
RIP Twitter, Welcome Xwitter pic.twitter.com/7Qdw8Bstuj
— Pain (@pebijak) July 24, 2023 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

Dizajn novog logaa za Tviter, belo slovo X na crnoj pozadini, predstavila je generalna direktorka kompanije nakon što je vlasnik kompanije Ilon Mask rekao da hoće da se otarasi loga sa plavom pticom.
Domen je još uvek twitter.com, ali bi i on uskoro trebalo da bude promenjen u x.com.

„Tviter je promenio način na koji komuniciramo. Sada će X ići dalje i transformisati globalni gradski trg“, napisala je nova direktorka Tvitera Linda Jakarino.
Promena je usledila nakon što je Mask priznao da su prihodni od oglašavanja prepolovljeni u odnosu na period pre nego što je kupio Tviter. Zbog sve gore finansijske situacije, milijarder je odlučio da rebrendira ovu društvenu mrežu.
Mask ima planove da u konačnici stvori „super aplikaciju“ nazvanu „X“. On je kupio Tviter u novembru prošle godine, a već u aprilu je promenio ime kompanije u „X Corp“.
Od tada redovno pominje projekat da društvenu mrežu pretvori u mrežu sa višestrukim servisima i finansijskim uslugama, kao što je „WeChat“ u Kini.
pic.twitter.com/IwcbqMnQtA
— Elon Musk (@elonmusk) July 23, 2023

Izvor: Nova
Lepa Jelena (31) sa FBI spasavala žrtve trgovine ljudima, danas Ilon Mask ne može bez nje

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.