Prve fotografije sa seta Marvelove serije – koga glumi Emilija Klark?

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 17:11

Prve fotografije sa seta Marvelove serije – koga glumi Emilija Klark?

Snimanje Marvelove serije "Tajna invazija" nastavljeno je ove nedelje u Velikoj Britaniji, a zvezda "Igre prestola" Emilija Klark konačno je primećena na setu.

Još uvek nije poznato koga Emilija Klark tumači u novoj seriji, ali bilo je mnogo spekulacija obožavalaca stripova. Emilija Klark je viđena na snimanju sa Semjuelom L. Džeksonom (Nik Fjuri) i Marijom Kobi Smalders (Marija Hil), što je dodatno podstaklo glasine da bi mogla da igra Abigejl Brend iz SWORD-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Mnogi fanovi podelili su na Tviteru fotografije Emilije Klark sa seta Tajne invazije.

Govoreći za ComicBook.com prošle godine, Emilija Klark je istakla da se oseća veoma uzbuđeno zazto što je deo Marvelovog univerzuma.

"Mislim da je ono što trenutno rade tako uzbudljivo i kul, vrhunac svega. Pomislim: 'O bože, ja sam u gomili kul klinaca. To je tako kul'. Iskreno, ljudi koji stoje iza toga su me inspirisali da zaista poželim da to uradim", rekla je tada glumica.

Pored Emilije Klark, Džeksona i Smaldersove, u Tajnoj invaziji će igrati Ben Mendelson, Olivija Kolman, Kingsli Ben-Adir, Karmen Ejogo, Kristofer Makdonald i Kilijan Skot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prve fotografije sa seta Marvelove serije - koga glumi Emilija Klark

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2022

Snimanje Marvelove serije "Tajna invazija" nastavljeno je ove nedjelje u Velikoj Britaniji, a zvijezda "Igre prijestola" Emilija Klark konačno je viđena na setu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.