Pronađen avion kojim je leteo fudbaler Emilijano Sala (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2019, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen avion kojim je leteo fudbaler Emilijano Sala (VIDEO)

Avion "Pajper", tačnije delovi istog, u kojem je bio argentinski fudbaler Emiliano Sala zajedno s pilotom Davidom Ibotsonom, pronađeni su u nedelju kasno Privatni istražitelji locirali su na dnu Lamanša olupinu aviona, koji je nestao iznad Lamanša 21. januara, a u kom se nalazio i fudbaler Emilijano Sala.Ovu vest je na Tviteru objavio Dejvid Merns koji predvodi privatnu potragu za avionom. "Olupina aviona u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kom se nalazio Emilijano Sala i kojim je pilotirao Dejvid Ibotson locirana je u ranim jutarnjim satima", napisao je Merns.On je dodao da je policija obavestila porodice, preneo je AP.Britanski istražitelji za avio nesreće su krajem januara saopštili da su pronađena dva jastuka sa sedišta koji najverovatnije potiču iz aviona u kome se nalazio agrentinski fudbaler Emiliano Sala.To je bio prvi trag otkada je avion nestao iznad Lamanša 21. januara na letu iz Francuske u Vels, preneo je AP.Nakon što je spasilačka operacija za nestalim avionom okončana posle tri dana potrage, Salina porodica je prikupila novac za privatnu potragu. Mala letelica sa 28-godišnjim fudbalerom i pilotom Ibotsonom nestala je sa radara iznad Lamanša.Sala je leteo iz Nanta, u kojem je bio kako bi se pozdravio sa doskorašnjim saigračima, a leteo je u Kardif, u Velsu, gde je trebalo da nastavi karijeru.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olupina aviona u kom je bio Sala pronađena na dnu Lamanša

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2019

Privatni istražitelji locirali su na dnu Lamanša olupinu aviona koji je nestao 21. januara, a u kom se nalazio i fudbaler Emilijano Sala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.