Problemi sa Twitterom nakon što je Musk uveo nove mere

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jul.2023, 11:55

Problemi sa Twitterom nakon što je Musk uveo nove mere

Hiljade korisnika žalilo se da je imalo probleme da pristupi društvenoj mreži Tviter nakon novih pravila koji je uveo vlasnik Ilon Mask (Elon Musk). Mask je ograničio većinu korisnika na gledanje 1.000 tvitova dnevno kako bi, navodi on, pokušao da spreči neovlašćeno izvlačenje potencijalno vrednih podataka sa sajta. Odluka o ograničenju počela je da se primenjuje u subotu zbog čega je više od 7.500 ljudi u jednom trenutku prijavilo da ima probleme da pristupi toj društvenoj mreži. Iako...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mask povećao broj dnevnih pregleda tvitova

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

Vlasnik Twittera Ilon Mask, koji je ograničio količinu tvitova koje većina korisnika može da vidi svakog dana, nakon reakcije korisnika odlučio je da na 800 poveća broj pregleda postova za neverifikovane naloge, odnosno na 8.000 za verifikovane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.