Priveden zbog komentara na Tviteru

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog komentara na Tviteru

Novi Sad -- Jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković dobio poziv na informativni razgovor iz policije Novog Sada zbog satiričnog komentara na Tviteru.

Nakon što je na ovoj društvenoj mreži pre pola godine napisao: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje", Mirkovića je dobio poziv od novosadske policije da se javi na inormativni razgovor, što je on i učinio.

U novosadskoj policiji potvrdili su da je Mirković bio na informativnom razgovoru po zahtevu Uprave granične policije iz Beograda, a on sam nije hteo detaljnije da komentariše događaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden zbog komentara na Tviteru

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2012

Filmski kritičar i jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković, priveden je na informativni razgovor u policijsku stanicu u Novom Sadu, nakon što je na svom tviter nalogu objavio satirični komentar u kojem tvrdi da je prodao devojku u belo roblje.

Nastavak na Radio 021...

Novi Sad: Priveden zbog komentara na Tviteru

Izvor: Cafe.ba, 12.Jul.2012

Jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković dobio poziv na informativni razgovor iz policije Novog Sada zbog satiričnog komentara na Tviteru.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.