Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2022, 10:59

Pretnje smrću za Mariniku i njenu decu na Tviteru nakon objave o Rio Tintu

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dobila je na Tviteru pretnje smrću sa profila koji je otvoren januara ove godine pod imenom Danko Nikolić.
Pretnje su upućene posle tvita Tepićeve u kojem ona obaveštava javnost da je saopštenje Rio Tinta zapravo poslato sa imejl adrese Vlade Srbije i da je reč o novom pokušaju prevare građana od strane Ane Brnabić i Aleksandra Vučića.
Marinika je premijerki i predsedniku poručila da su “providni” i da im >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << “neće proći ova obmana”.
“Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i ‘ukidanja’ kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!” napisala je Tepić.
U jednom od odgovora na taj njen tvit stigla je i ova preteća poruka.
“Neceš ti proći više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku sve…”, stoji u pretnji sa profila Danko Nikolić.
Neces ti proci vise. Dzabe ti limuzine I dzipovi kada metak prolazi kroz soferku kao nista a ja imam vise nego pun sanzer za tebe i tvog zutog gazdu Djilasa svima metak u potiljak redom I vasu decu izdajnicku sve…
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 21, 2022

Sa ovog profila, osim Marinike Tepić, prećeno je ili su vređani Sergej Trifunović, Pavle Grbović, Dragan Đilas, Detektor Laži, kao i profil N1 televizije.
Niko vas nije dirao samo lazete zasluzujete metak svi odreda sorosevci a I to cete idobiti
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 17, 2022

Svima im pucati u vugla posle nemaju koga da finansiraju dolarima strane sluzbe
Resen problem izdajnika
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 17, 2022

Vezbacu ja streljanje sa punim sanzerom po vama zutim sorosevcima placenim I lazljivim. Samo lazete blokirate i kukate zuti lopovi Nemoze se proci od vas izdajnika sledeci put duga cev, rafal I pun gas. pa da vidimo kako lazete pod tockovima I sa rupama u vuglama
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 15, 2022

Samo blokirate grad. Ne moze se ziveti od vasih gluposti ima neko da pukne pa cete posle da kmecite po vasim evrotelevizijama
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 12, 2022

A ne ti ces da ih biras sviracu one stvari
— Danko Nikolic (@DankoNikolic2) January 11, 2022

Lovreković sa buketom tražio Mariniku, a završio izbačen na trotoar (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Twiter,   Ana Nikolić

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.