Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2021, 15:31

Preminuo legendarni televizijski i radijski voditelj Leri King

Legendarni američki televizijski i radijski voditelj Leri King, preminuo je danas (23. januar) u 87. godini života, potvrdila je porodica za američke medije.
Preminuo je nakon duge i teške borbe sa bolešču srca koja mu je dijagnostifikovana pre nekoliko decenija. Za života, napisao je dve knjige o svom zdravstvenom stanju.
U novembru 2019. godine, preživeo je umalo fatalni srčani udar, nakon kojeg je, kako je tada rekao, nekoliko nedelja proveo u komi.
pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << .com/x0Hl0X6vqU
— Larry King (@kingsthings) January 23, 2021

Karijeru je započeo na Floridi, kao lokalni novinar i radio reporter 1950ih godina, a 1970ih je postao jedan od najslušanijih radio voditelja u SAD.
Svetsku slavu je stekao u svom noćnom tok-šou Lari King uživo (Larry King Live) koji je bio emitovan na Si-En-Enu od 1985. do 2010. godine, piše Nova.
Lari King u 3 nedelje ostao bez dvoje dece: Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.