Preminula glumica Mira Furlan

Izvor: 011vodič.com, 24.Jan.2021, 11:37

Preminula glumica Mira Furlan

Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom Twitter nalogu, pišu mediji iz Srbije.
Legendarna jugoslavenska glumica Mira Furlan rođena je u Zagrebu 1955. godine.
Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru je nastavila u Sjedinjenim Državama, gde je, između ostalog, glumila u poznatim TV serijama Vavilon 5 i Izgubljeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Kako prenosi Variety, glumica je preminula u sredu 20. januara.
pic.twitter.com/uVlatjUocZ
— Mira Furlan (@FurlanMira) January 22, 2021
Mira je rođena u Hrvatskoj 1955. a u Americi je živela od 1991. godine kad je zbog rata emigrirala sa suprugom. Uzrok smrti još nije poznat, ali je kreator serije Vavilon 5 u kojoj je igrala i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.
“Ovo je noć velike tuge, naša prijateljica i saputnica otišla je putem na kom je više ne možemo uhvatiti. Ali kao i sa svim drugim, stići ćemo je jednom i verujem da će imati mnogo priča za nas tada i da će još mnogo važnih uloga podeliti sa univerzumom”, napisao je Strazinski.
It is a night of great sadness, for our friend and comrade had gone down the road where we cannot reach her. But as with all things, we will catch up with her in time, and I believe she will have many stories to tell us, and many new roles to share with the universe. pic.twitter.com/HyQlqyC19v
— J. Michael Straczynski (@straczynski) January 22, 2021
Buka


The post Preminula glumica Mira Furlan appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.