Izvor: Danas, 11.Apr.2023, 16:11

Premijerka poručila da neće stati sa pokazivanjem naslovnih strana „Šolakovih medija“

Egocentrizam i narcisoidnost tajkunskh medija, u vlasništvu tajkuna Šolaka, kome sada i sveću pale da mu se zahvale što su slobodni, a što je ludilo po sebi, na maks -maksimumu, napisala je danas na Tviteru premijerka Ana Brnabić, tvrdeći da su novinari N1 došli u selo Svarče samo zato da je pitaju zašto targetira medije i kad će da prestane.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Vi se stidite naslovnih strana Danasa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023

Odgovarajući na pitanje novinara N1, premijerka je rekla da je pokazivanje naslovnih strana medija u vlasništvu Junajted grupe samo ukazivanje na činjenice koje svi građani mogu da vide...Predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar telekomunikacija Mihailo Jovanović posetili su u Blacu radove na projektu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.