Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2022, 16:16

Premijerka opet tužna – Ekolozima i burek i jagnje, a botovima samo sendvič

Nakon što je Ana Brnabić reagovala na fotografiju iz kampa gde se vidi kako Savo Manojlović jede jagnje, direktor kampanje „Kreni-promeni“ imao je šta da poruči premijerki povodom ove objave.
Manojlović je na svom Tviteru objavio sliku na kojem se vidi kako u kampu jede pečenje sa drugim građanima, nakon čega su usledili brojni komentari.
Jedan od njih upućen je i sa zvaničnog naloga premijerke Ane Brnabić, gde je u jednom tvitu Iinicijativu pogrdno nazvala inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „Kreni-okreni“, aludirajući na fotografiju pečenja.
„Od ‘Kreni-pokreni’ postadoše ‘Kreni-okreni’ – vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno…. nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat“, poručeno je sa zvaničnog naloga premijerke Brnabić.
Od „Kreni-pokreni“ postadoše „Kreni-okreni“ – vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno…. nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat… pic.twitter.com/zfWD7Kl3XA
— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 13, 2022

Na ovu objavu nije ostao nem ni Manojlović, koji je za Nova.rs rekao da premijerki i njenim fanovima može da poruči sledeće:
– Zašto botovima smeta jagnje? Pa za zato što oni jedu sendvič, to je jedino što mogu da kažem Ani Brnabić – kratko je poručio direktor kampanje „Kreni-promeni“.
Podsetimo, već nekoliko dana meštani Gornjih Nedeljica, Loznice, Beograda i ostalih krajeva Srbije kampuju u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, tražeći da se konačno zabrani istraživanje bora i litijuma na teritoriji cele Srbije. Iako tokom noći temperatura dostiže i minus, borba građana ne prestaje, a nekoliko šatora postavljeno je svakoga dana.
Srbljanovićka se ‘izvinila’ Bojani Novaković što nije uz one ‘koji jedu kajmak i šibaju radžu’ pred skupštinom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.