Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024, 12:30

Prekrečena rođendanska čestika Vučiću ispisana na zidu kod škole “Vladislav Ribnikar”

Grafit koji je juče osvanuo na zidu zgrade u blizini beogradske OŠ “Vladislav Ribnikar” kojim autor čestita rođendan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prekrečen je.
Da se grafit-čestitka pojavila na zidu zgrade u Ulici kralja Milutina objavio je društvenoj mreži Iks odbornik Zeleno-levog fronta Dobrica Veselinović.
Rešeno. pic.twitter.com/nrb9KgGDIp
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) March 6, 2024

Na zidu je bilo ispisano “Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je večna dok su joj deca verna! Srećan rođendan!”, a da je čestitka upućena Vučiću može se zaključiti iz toga što su dva slova A i V, obojena drugim bojama.
Podsetimo da se Predsedništvo Srbije, dopisom medijima, juče pohvalilo brojnim čestitkama koje je predsednik Srbije dobio za rođendan sa raznih strana sveta.
Grafiti mržnje u Novom Sadu protiv nastavnice Marije Vasić (FOTO)
Izvor: 021.rs.

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

„Nema dileme da Vučić te izlive ljubavi očekuje i traži“: Sagovornici Danasa o čestitki za predsednikov rođendan kod „Ribnikara“

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Na zidu pored osnovne škole "Vladislav Ribnikar" osvanula je rođendanska čestitka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koja je ubrzo potom prekrečena. Sagovornici Danasa su saglasni da ovakvoj rođendanskoj čestitki koja je sadržala i poruku "Bojte se psi", nikako nije mesto pored škole u kojoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.