Predsednik turskog parlamenta: Makronova izjava odraz sirove islamofobije

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik turskog parlamenta: Makronova izjava odraz sirove islamofobije

Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop nazvao je "sirovom islamofobijom" najavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da na tlu Francuske neće dopustiti "islamistički separatizam".
Mustafa Šentop je izjavio da je Makronov komentar o borbi protiv islamskog separatizma primer "sirove islamofobije".

"Francuska bi prvo trebalo da se suprotstavi sopstvenom rasizmu i svojom prošlošću punoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << masakara", napisao je Šentop na Tviteru, prenosi turska agencija Anadolija.
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da će zaustaviti praksu drugih zemalja da šalju imame i učitelje u Francusku, kako bi zaustavio ono što je nazvao "separatizmom".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK TURSKOG PARLAMENTA OSUDIO MAKRONA: Širite islamofobiju, pogledajte vašu prošlost punu masakra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020

Emanuel Makron najavio da će se suprotstaviti separatizmu..Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop nazvao je danas "sirovom islamofobijom" najavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da na tlu Francuske neće dopustiti "islamistički separatizam"...- Makronov komentar o borbi protiv islamskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Predsednik turskog parlamenta: Makronova izjava odraz sirove islamofobije

Izvor: Blic, 20.Feb.2020, 01:14

Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop nazvao je danas "sirovom islamofobijom" najavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da na tlu Francuske neće dopustiti "islamistički separatizam".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.