Poznati muzičar brani kraljevski par: Ja sam im platio put

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati muzičar brani kraljevski par: "Ja sam im platio put"

Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa princa Harija i Megan Markl, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren "Iskrivljenim i zlonamernim" izveštavanjem medija o nedavnom putovanju bračnog para sa bebom Arčijem u Nicu u Francuskoj.

Elton Džon, dugogodišnji prijatelj pokojne princeze Dajane, napisao je da oseća da je njegova dužnost da zaštiti mladu porodicu od medija, s obzirom na bliskost sa Harijevom majkom, optužujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medije da su doprineli njenoj preranoj smrti.

Džon u tvitu tvrdi da su on i njegov partner Dejvid bili ti koji su platili vojvodskom paru let privatnim avionom jer su želeli da imaju visok nivo "preko potrebne" bezbednosti.

"Nakon naporne godine teškog rada i posvećenosti dobrotvornom radu, Dejvid i ja smo želeli da mlada porodica ima privatni odmor u sigurnosti i miru našeg doma", napisao je Džon.

Princeza Dajana poginula je u Parizu 1997. godine, a sedam fotografa je optuženo za ubistvo iz nehata, ali su optužbe protiv njih potom odbačene.

Mediji su u pomno pratili nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa, a posebno čime su se prevozili.

Proteklih dana internetom su kružile mutne fotografije mlade porodice kako izlazi iz privatnog aviona, a mediji su isticali da je u pitanju njihovo treće putovanje privatnim avionom ovog leta.

Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima poslednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao nuobičajeno oštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj devojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbednost.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hari i Megan NA UDARU JAVNOSTI zbog privatnog aviona, a NEĆETE VEROVATI ŠTA JE Elton Džon REKAO O TOME! (foto)

Izvor: Story, 20.Avg.2019

Britanski muzičar Elton Džon pokušao je na Tviteru da odbrani ponašanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa kada je javnost prozvala kraljevski par što je zbog putovanja sa sinom Arčijem koristio privatni avion. Elton Džon, dugogodišnji prijatelj princeze Dajane, napisao je da mu je dužnost da...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.