Povukao se Bastos, Lion mu spremio čestitku! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao se Bastos, Lion mu spremio čestitku! (video)

Brazilac je odlučio da ode u penziju.

Danas je svoje kopačke o klin okačio Mišel Bastos, tridesetšestogodišnji krilni fudbaler karijeru završava u Brazilu. Prethodni period je igrao za Ameriku, Palmeiras, Sao Paolo, ali nama je ostao najupamćeniji kao igrač Liona i Rome.

U francuskom klubu je pružao i najbolje partije, sa "lavovima" je proveo četiri sezone i osvojio kup Francuske 2012. godine, poslednji veliki trofej kluba iz Liona.

Folllowing Michel Bastos’ retirement, enjoy some of his best strikes for #TeamOL!pic.twitter.com/d5SLBKGIuq

— OL English 🇬🇧 (@OL_English) October 8, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav dan za fudbal, "srpski zet" rekao - kraj!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019

Nemac objavio da se povlači na kraju sezone u MLS ligi...Legendarni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger danas je saopštio da će na kraju MLS sezone završiti svoju igračku karijeru...Nakon dve godine igranja u Čikagu on će okačiti kopačke o klin, a nemerljiv doprinos dao je reprezentaciji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.