Posle SKANDALOZNIH OPTUŽBI njegovih bivših devojaka, oglasio se i Miloš Biković

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 08:19

Posle SKANDALOZNIH OPTUŽBI njegovih bivših devojaka, oglasio se i Miloš Biković

"Umirem da čujem..."

Bivše devojke glumca Miloša Bikovića, Arina Vološina i Barbara Tatalović iznele su skandalozne detalje o tome šta su doživele dok su bile u vezi sa njim, a nešto kasnije i on se na Tviteru oglasio ovim povodom.

Glumac je na ovoj društvenoj mreži ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

stay unbothered >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << king 🙏🏻<3 pic.twitter.com/sv1slq7PdF

— winxica (@ninawwx) August 1, 2021

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem (pročitajte OVDE), oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon skandaloznih optužbi bivših devojaka, oglasio se i Miloš Biković!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2021

Nakon optužbi svojih dveju bivših devojaka, Arine Volšine i Barbare Tatalović, koje su iznele skandalozne detalje iz veze sa glumcem, oglasio se i Miloš Biković!..Miloš Biković  je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.