Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PornHub: U slavu Prinsa!

Društvene mreže bruje o smrti Prinsa, a među kolegama, fanovima i ljudima širom sveta koji se opraštaju od njega izdvaja se poruka PornHub sajta.

Heaven just got a whole lot sexier pic.twitter.com/diLQRHbJgD

— Pornhub ARIA (@Pornhub) 21. април 2016.

Osim što se na samo sebi svojstven način na Twitter mreži oprostio od Prinsa rečenicom koju vidite iznad, PornHub sajt je svoje P iz naziva sajta preobrazio u "P logo" koji je za života >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koristio čuveni muzičar. Iako neki korisnici društvenih mreža nisu oduševljeni ni porukom, a ni promenom logoa sajta PornHub, većina korisnika razume zašto je to sajt uradio i pozdravljaju učinjeno.

Prins je pronađen mrtav u muzičkom studiju, u njegovom domu u Minesoti, a vest o smrti potvrdio je i njegov portparol za medije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i naFacebooku,TwitteruiInstagramu.

Touching tribute to Prince, PornHub. I like a porn provider who shows respect, deference and superior musical taste. pic.twitter.com/bpNaDWDFjt

— Ben (@_DiscoPig_) 21. април 2016.

Hats off to #PornHub for tastefully honoring the passing of Prince. #RIPPrince#prince#omg#WhenDovesCrypic.twitter.com/hfNXXboM4E

— Victor Pacheco (@TwerkOnMySmirk) 21. април 2016.

pornhub respectin prince pic.twitter.com/JCQDRqZozR

— titty wap (@zervour) 21. април 2016.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.