Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2021, 15:03

Ponižavao radnika gradske čistoće i snimao, a kad je dobio pesnicom po nosu kaže to je bio TikTok izazov (VIDEO)

Zoran Jovanović, nekadašnji učesnik Parova i popularni tiktoker, koji je nedavno skrenuo pažnju na sebe kada je objavio video u kom ponižava radnika gradske čistoće, navodno je napadnut u centru Beograda.
Nekadašnji učesnik rijaliti programa Parovi, ranije je šokirao je javnost, kada je na svom TikTok nalogu objavio video iz Knez Mihajlove na kom se vidi kako maltretira radnika gradske čistoće, otima mu metlu i đubrovnik, a zatim beži.
Maltretiranje čistača ulice nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zamena za ličnost! Kakav kreten… pic.twitter.com/LmT9elPzcu
— Alexis VanderCunt (@AlexisPlastic_) January 4, 2021

Snimak navodnog napada kruži Tviterom, a on je na TikToku je objasnio kako je došlo do njega.
pic.twitter.com/P2JyiZbDna
— Александар Ђурђевић 🇷🇸 (@cooyseeteam) February 26, 2021

“Drugar mi je zadao izazov da se zaletim na nekog lika u Knezu i da ga gurnem. Ja se zalećem na jednog lika, gurnem ga polako, taj lik se nasmejao, a njegov drugar se zaleto na mene i nabada me iz sve snage u oko. Toliko mi je modro, imam masnicu preko celog oka”, rekao je on u video na kom se vidi kako ima gazu i flastere na oku, prenosi Mondo.
@ludibrattLik me je udario i pobegao… #fyp #foryou #foryoupage #viral #challenge #ludibratt♬ original sound – ludibratt👑

Kako god, izazov ili ne, masnica zaslužena.
Nakon smrti desetogodišnje devojčice TikTok zabranjen za mlađe od 13. Ko će ih sprečiti da napišu da imaju 17?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.