Izvor: Danas, 02.Jul.2023, 17:24

Poljska šalje dodatnih 500 specijalaca na granicu sa Belorusijom

Ministar unutrašnjih poslova Poljske Marijuš Kaminski saopštio je danas na Tviteru da će zbog napete situacije na granici sa Belorusijom poslati još 500 pripadnika policijskih antiterorističkih jedinica koji bi trebalo da se pridruže snagama od 5.000 graničara i 2.000 vojnika koji su već na granici.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poljska šalje 500 policajaca za jačanje sigurnost na granici sa Bjelorusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jul.2023

Poljska će poslati 500 policajaca kako bi pojačali sigurnost na granici sa Bjelorusijom. Ovaj potez dolazi, kako je saopšteno iz ove zemlje, zbog rastućeg broja migranata koji prelaze granicu kao i potencijalnim prijetnjama nakon što se grupa plaćenika Wagner preseli u Bjelorusiju. "Zbog napete...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.