Policija zaplenila više od tri tone kokaina

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila više od tri tone kokaina

Policija Ekvadora zaplenila je u specijalnoj operaciji u luci Gvajakil više od tri tone kokaina, saopštilo je ekvadorsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je pretresla tri kontejnera sa konzervama egzotičnog povrća, namenjena za upućivanje u Alžir i Španiju, preneo je Itar-Tas s saopštenje izdato u petak.

Pronadjeno je blizu 300 paketa sa kokainom, navodi agencija.

"U Gvajakilu je presretnuto 3,2 tone (kokaina), kasnije ćemo izneti informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o privedenima", naveo je na svom nalogu na Tviteru ministar unutrašnjih poslova Hose Serano.

Službenici Nacionalne uprave za borbu protiv narkotika sprovode dodatnu istragu u Gvajakilu i Kitou, kako bi pronašli odgovorne za prevoz zabranjenog tereta.

Ukupno je od januara ove godine u Ekvadoru zaplenjeno 24 tone narkotika, uključujući kokain, namenjenih transportu u SAD i Evropu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.