Policija obavila razgovor s Fajgeljom

Izvor: Studio B, 27.Feb.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija obavila razgovor s Fajgeljom

Policija je obavila danas razgovor s bivšim direktorom Kulturnog centra Novog Sada Andrejom Fajgeljom.

Fajgelj nije priveden, bio je u policiji i nije zadržan, rečeno je Beti, povodom pretnji koje je uputio zaštitniku građana Saši Jankoviću, a koje je osudio i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Bivši funkcioner Treće Srbije pretnje Jakoviću je uputio, preko društvenih meža, zbog njegovog stava da bi deca, u slučaju da roditelji odbiju vakcinaciju, mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da im budu i oduzeta."Jankoviću, moram nešto da Vam kažem. Pa nek' dolazi policija. Ali, moram. Ako meni oduzmete dete, ubiću Vas", naveo je Fajgelj.

Premijer osudio Fajgeljove pretnje Zaštitniku građana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić osudio je pretnje smrću bivšeg aktiviste Treće Srbije Andreja Fajgelja upućene ombusmanu Saši Jankoviću preko Tvitera.

"Najoštrije osuđujem strašne i primitivne pretnje koje je Fajgelj uputio Zaštitniku građana", objavio je Vučić na svom Tviter nalogu.

Fajgelj je pretnje Jakoviću uputio zbog stava Zaštitnika da bi deca, u slučaju da roditelji odbiju vakcinaciju, mogla da im budu i oduzeta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.