Izvor: Radio 021, 28.Jun.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci uhapsili baku da bi joj ispunili želju

Britanski policajci uhapsili su Džosi Bird (93) i tako ispunili njenu "životnu želju", budući da nikada nije bila "sa druge strane zakona", saopštila je njena unuka Pem Smit.

Pemi je na Tviteru napisala da Džosi u poslednje vreme nije baš najboljeg zdravlja i da je želela "da bude uhapšena pre nego što bude kasno".

Džosi je tvrdila da se celog života "uzorno ponašala" i da je htela da sazna "kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je osećaj biti zločest". Policijski službenici stavili su Džosi lisice i priveli je, ali je umesto smeštaja u zatvorskoj ćeliji u policijskoj stanici poslužena čajem i kolačem. Džosi je rekla da su je dvojica policajaca privela zbog pljačke prodavnice.

Pem je rekla da je Džosina želja da bude uhapšena proizašla iz ljubavi prema policijskim dramama koje je gledala na televiziji.

Glavni inspektor policije Šireg Mančestera Denis Paj izjavila je da su policajci imali priliku da ispune želju starijoj dami i da joj prirede dan za pamćenje.

"Drago nam je što smo zaslužni za osmeh jedne starije dame i što smo sklonili jednu stavku sa njenog spiska", istakla je Pajeva.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.