Pokazala prsten: Kajli Minog se verila?

Izvor: Blic, 09.Jan.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazala prsten: Kajli Minog se verila?

Iako su samo četiri meseca u vezi, pevačica Kajli Minog i glumac Džoš Sas izgleda su rešili da svoju vezu podignu na viši nivo.

Naime, Kajli je viđena u društvu svog momka kako izlazi iz jednog restorana. Međutim, pažnju mnogih privukao je dijamantski prsten koji se našao na ruci pevačice, na mestu gde se nosi verenički.

Nakon što su paparaci uslikali prsten, odmah su počele sprekulacije da je Džoš zaprosio Kajli.

Kylie Minogue hints at engagement >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << as she flashes huge diamond ring on date night with… https://t.co/L9bktVgof1 pic.twitter.com/LAoDD0yOlP

Glumac i pevačica nedavno su se vratili iz Ženeve, gde su bili na zimovanju. Možda je baš taj romantični put bio povod za prosidbu.

-Kajli ne skida osmeh sa lica, a dijamantski prsten ponosno ističe u prvi plan, kao da želi da isti svi vide- objasnio je izvor blizak pevačici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kylie Minogue pokazala verenički prsten! (Foto)

Izvor: Tracara.com, 09.Jan.2016

Kylie je pre neko veče fotografisana sa vereničkim prstenom na ruci (foto: Blitz pictures/Timm Cless/James Curleu) Kylie Minogue je ostvarila planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima koji su dominirali plesnim podijumima širom sveta. Međutim, teško da možemo da kažemo isto i za njen ljubavni život,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.